Eric Pearl till Sverige 2020?

Tack till alla er som visat intresse för att få hit Eric Pearl & Jillian Fleer!

Eric & Jillian har inte möjlighet att komma till Sverige 2020. Men!
Det blir ändå en kurs i Reconnective Healing 2-3 oktober 2021 i Stockholm
Kom <3

INGET ÄR BOKAT ELLER BESTÄMT ÄNNU!

Men jag vill undersöka intresset för hur många det är som gärna vill att Eric Pearl, Jillian Fleer & Lärarteamet från The Reconnection kommer till Sverige våren 2020 för att hålla fortsättningskurs i Reconnective Healing (The Catalyst – Live Immerssion http://bit.ly/RHliveImmersion).
Senast Eric var i Sverige var våren 2016 (Stockholm – Münchenbryggeriet)

👉 INGET ÄR BOKAT ELLER BESTÄMT ÄNNU! Men för att få hit dem behöver jag visa att det finns ett intresse 👈

Om jag själv fick önska så skulle jag även vilja att vi får till en liten ”Sverigeturné” där Eric & Jillian kan hålla presentationer i ämnet på olika platser i landet. Har du förslag på platser och/eller möjlighet att hjälpa till att organisera så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Tanken är som sagt att få en övergripande koll på hur stort intresset är, och att snabbt kunna nå ut med information till alla om vi lyckas få till det.

Hjälp gärna till att nå ut till vänner och bekanta som skulle vilja gå Reconnective Healing-kurserna genom att själv gå med i, och dela, Facebookgruppen som skapats för ändamålet. Om man inte använder Facebook går det jättebra att e-posta mig på info@helhjartat.nu för att visa sitt intresse.

Projektet och gruppen drivs av Sara Jansson, mentor för RH-utövare och lärarassistent inom The Reconnection

Välkommen att höra av dig om du har frågor/
Sara🙋‍

Kategori ,
DSC_0349

Sara Jansson

Reconnection-Certified Practitioner
International Instructor & Member of The Global Advisory Alliance GAA

Läsarkommentarer

Kommentarer

 1. Christina Wiking säger

  Vi är minst fyra personer som vill träffa Eric Pearl. Själv blev jag helad från en gammal och en ny axelskada vid hans besök i Göteborg för många år sedan. Mvh tacksam Christina.

  • helhjartat säger

   Så fint att höra Christina!
   Jag lägger in din e-postadress i min kontaktlista och hör av mig när jag vet mer om hur det ser ut inför nästa år.
   Tack för din kommentar!
   /Sara

  • helhjartat säger

   Hej Maja!
   Inget är bokat eller bestämt i nuläget. Jag hör gärna av mig till dig om det blir av. Är det ok att jag lägger in din e-postadress i min kontaktlista för de som är intresserade av RH-kurserna?

   Allt gott/
   Sara

 2. Marianne Jonsson säger

  Jag är intresserad av att lära mig reconnective healing med Eric Pearl som lärare nu i år 2020.

  • helhjartat säger

   Hej Marianne!
   Jag ber även dig verkligen om ursäkt för sen respons på ditt inlägg. Jag har missat/ inte tagit emot notis om de kommentarer som lagts här på sidan.
   Eric & Jillian kommer inte till Sverige, men kurserna gör det! 20-21 februari 2021 i Stockholm: https://bit.ly/2EvWNWO
   det går att registrera sig direkt via länken och just nu i skrivande stund går det att boka till oslagbart pris
   originalpris 12300kr
   Early Bird 8610kr

 3. Cecilia Haglund säger

  Hej!

  Jag är jätte intresserad att gå kurs i Reconnection healing. Jag använder mig av healing idag och kände att denna metod är det jag har letat efter. Har själv sett effekter efter healing hur olika skador läks. Skulle gärna också boka ett samtal med dig Sara och få mer information. Läser just nu Eric Pearls bok Solomon talar och upplevde hur mina händer blev varma. Vänliga hälsningar Cecilia

  • helhjartat säger

   Hej Cecilia!
   Jag ber även dig verkligen om ursäkt för sen respons på ditt inlägg. Jag har missat/ inte tagit emot notis om de kommentarer som lagts här på sidan. Vad glad jag blir över att du är intresserad, hör av dig i veckan som kommer så svarar jag gärna på dina frågor efter bästa förmåga 🙂
   Eric & Jillian kommer inte till Sverige, men kurserna gör det! 20-21 februari 2021 i Stockholm: https://bit.ly/2EvWNWO
   Välkommen att höra av dig!
   Sara

 4. Petra Johansson säger

  Jag vill väldigt gärna att han kommer till Sverige snart! Jag har gått grundläggande kursen online, så jag behöver dock mer grundutbildning.
  Mvh Petra Johansson

  • helhjartat säger

   Hej Petra!
   Jag ber verkligen om ursäkt för sen respons på ditt inlägg. Jag har missat/ inte tagit emot notis om de kommentarer som lagts här på sidan.
   Kanske har du redan nåtts av informationen att Eric & Jillian inte kommer till Sverige men att vi ändå har möjlighet att hålla just fortsättningsutbildningen i Stockholm 20-21 februari 2021. Om du inte fått info hittar du den här: https://bit.ly/2EvWNWO
   Du kan anmäla dig direkt via formuläret i länken eller maila mig på info@helhjartat.nu om du har frågor & funderingar.
   Allt Gott/
   Sara

  • helhjartat säger

   Hej Annica!
   Jag ber verkligen om ursäkt för sen respons på ditt inlägg. Jag har missat/ inte tagit emot notis om de kommentarer som lagts här på sidan. Vi kommer att hålla The Evolution/ RCPP (Lev III) i Stockholm, 24-25 april 2021 som det ser ut nu. Du är varmt välkommen!
   Om du har vänner och bekanta som du tror kan vara intresserade av att delta i grund- och fortsättningsutbildningen så får du gärna berätta för dem att vi kommer att hålla The O.N.E Experience i Stockholm 20-21 februari 2021 https://bit.ly/2EvWNWO
   Maila mig på info@helhjartat.nu om du vill delta på Lev III i Stockholm nästa år <3
   Allt gott/
   Sara