Hitta godkända RH-utövare

Hitta professionella utövare av Reconnective Healing

Om man söker utövare på nätet idag så får man upp många träffar och kvaliteten när det gäller informationen kan skifta. I de flesta fall är det nog för att ämnet i sig är svårt att beskriva och att det skett missförstånd längs vägen om vad som gäller efter att man gått de seminarier som hittills har funnits för de som vill lära sig Reconnective Healing. Tyvärr finns det även utövare som sprider vilseledande information.

Ett bra sätt att hitta utövare är att gå via den amerikanska hemsidans utövarregister ”Practitioner directory”.

Har man frågor angående ämnet eller funderingar när det gäller utövare och önskar tillförlitliga svar så kan man kontakta info@thereconnection.com. Det går även bra att kontakta oss som är verksamma som mentorer. I Sverige är det för närvarande jag, Sara Jansson, info@helhjartat.nu

På grund av det stora och snabbt växande intresset från allmänheten och hälso- och sjukvårds institutioner har företaget The Reconnection LLC tagit sitt ansvar för att så långt det är möjligt säkerställa att de utövare som arbetar professionellt är väl insatta och följer de etiska regler, riktlinjer, strukturer för utbildning och vidareutbildning som finns.

Utbildningssystemet har gjorts om och från och med år 2016 ska de utövare som valt att arbeta professionellt ut mot allmänheten och, i de länder det tillåts, inom institutioner för hälso- och sjukvård inneha titeln ”Foundational Practitioner of Reconnective Healing™” och ”The Reconnection-Certified Practitioner™”

Notera:
Att gå till en Foundational eller Certified Practitioner är ett sätt att få tillgång till Reconnective Healing (RH). Du väljer detta när du önskar boka healingsessioner för ditt välbefinnande och vill kunna känna dig trygg i att utövaren förmedlar arbetet i sin fullkomlighet.
Men, alla kan lära sig få tillgång till RH-frekvenserna!
Du måste alltså inte vara professionell utövare för att ha möjlighet att interagera med Reconnective Healing frekvenserna för ökat inre välmående och balans i vardagen.
Här hittar du information om hur du kan gå till väga för att börja utforska ämnet Portalen

Utbildningssystemet gör det möjligt för människor att delta utifrån olika syften. För sin egen skull/familj och vänner, och/eller för att arbeta yrkesmässigt ut mot klienter och institutioner. Går du utbildningarna för att du vill utöva RH som ett yrke så ställs det högre krav idag än tidigare. RH är en konstform, en vetenskap och en filosofi och som utövare behöver vi ha förståelse för och kunna bära alla delarna.

Kategori
DSC_0349

Sara Jansson

Reconnection-Certified Practitioner
International Instructor & Member of The Global Advisory Alliance GAA

Läsarkommentarer

Kommentarer

 1. Elsie Antonsson säger

  Jag vill veta om det finns någon som är certifierad utövare i
  Göteborg eller Halland.

  • helhjartat säger

   Hej Elsie!
   Tack för din fråga!
   Om du önskar ta emot Reconnective Healing (RH) söker du rätt på utövare med titeln ”Foundational Practitioner of Reconnective Healing”, önskar du boka och ta emot processen The Reconnection (TR) ska du söka utövare med titeln ”Reconnection- Certified Practitioner”.
   Här är några förslag på de jag kan komma på i Göteborgstrakten nu i stunden:
   Linda Öhrn: linda@fysionomen.se (Atlantis Wellness i Vasastan GBG)
   Britt-Marie Styffe: http://www.anglabo.se

   Om du söker och hittar utövare via internet/Google så kan du sedan gå till denna sida:Professional Practitioner Lookup
   Skriv in utövarens namn för att på så sätt få upp status (om de är Foundational/Certified)
   Välkommen att höra av dig igen, du når mig alltid på info@helhjartat.nu
   Allt gott/
   Sara

   Lite övrig information:
   Är utövaren Reconnection Certified Practitioner så är hen även Foundational, och kan på så sätt erbjuda både RH och TR
   Hittar du utövare som i text eller muntligt beskriver sig som ”certifierad RH-utövare” ska du undersöka vidare om personen är ”Foundational Practitioner” det kan du göra via länken jag la in ovan.
   Det finns nämligen inget som heter ”certifierad” utan handlar då troligtvis om att man missförstått betydelsen av det ”certificate” (intyg) som man fått efter att man gått kurserna innan utbildningsprogrammet gjordes om.
   Notera:
   Att gå till en Foundational eller Certified Practitioner är ett sätt att få tillgång till Reconnective Healing (RH). Du väljer detta när du vill kunna känna dig trygg i att utövaren förmedlar arbetet i sin fullkomlighet.

 2. Yvonne Billekvist säger

  Hej!

  Vore mycket tacksam om jag kan få din hjälp att finna en som person utövar Reconnection Healing och är utbildad ”Foundational Practitioner” i Skåne /i Lund /Malmö området. Hittar inte någon sida …
  Vänlig Hälsning
  Yvonne Billekvist