RH ökar välmående och balans i vardagen

Ökat inre välmående och balans i vardagen med Reconnective Healing®.

Sara Janson verksam RH Foundational & Certified Practitioner. Mentor & lärarassistent inom The Reconnection

Reconnective Healing® betraktas runt om i världen som ledande inom det framväxande fältet energihälsovård och har fått stöd och validerats genom internationell vetenskaplig forskning under de senaste tjugo åren.
Fördelarna med Reconnective Healing är mätbara och signifikanta och skapar positiva förändringar på en fysisk, mental, känslomässig och andlig nivå.

Reconnective Healing har vetenskapligt visat sig ha förmåga att:
• återstrukturera skadat DNA
• vara två gånger så effektivt som fysioterapi
• bidra till idrottares topprestation

Ett fascinerande ämne:

Det har visats stor uppmärksamhet internationellt för fenomenet Reconnective Healing® och från att tidigare mestadels lyftas fram i sk spirituella/andliga magasin och Tv shower så har idag även ”main stream media” fått upp ögonen för att ämnet är högaktuellt. Upphovsmannen Eric Pearl bjuds nu in till TV-shower och hälsomagasin världen över för att berätta om ämnet som är otroligt spännande och omfattande och väcker intresse hos såväl den esoteriskt lagda till den mer vetenskapshungrige. Runt 100 000 har deltagit på de utbildningar som hålls i världen och utövare hittas både inom alternativ och traditionell sjuk- och friskvård

Fakta:
• Fritt från religion och ritualer
• Inga diagnoser ställs och inga specifika sjukdomar botas
• Syftet är att nå balans
• 1-3 sessioner är optimalt, dvs, man behöver inte komma tillbaka gång på gång en längre tid för effekt, och 1 session kan räcka för den aktuella situationen

Läkning och välmående med hjälp av energier och frekvenser

Det vi tidigare såg på som märkligt och annorlunda ser vi idag mer nyfiket och intresserat på. Yoga, meditation, mindfulness och akupunktur t.ex., ses som självklara val för välmående och läkning för många idag. Vi vill vara i balans för att kunna leva vårt liv fullt ut.

Vi pratar om, och strävar efter, förändring och fördjupad kontakt med vårt inre. Vikten av glädje och harmoni i livet och önskan att stå i vår högsta potential. Det här kan vi påverka med hjälp av Reconnective Healing eftersom det visat sig ha en förmåga att leda människor till balans.

Healing beskrivs fungera med hjälp av subtila energier och är ett ämne som några av oss fortfarande är skeptiska till. Men samtidigt är många människor öppna för att vi i grunden består av energi, och att vi inte bara är biokemiska maskiner. Det har visat sig genom forskning att vi med Reconnective Healing samspelar med ett brett spektrum av frekvenser som fått namnet Reconnective Healing Frequencies™ och att vi kan lära oss bli medvetna om hur vi själva kan få tillgång till de här frekvenserna för att nå balans och välmående. Både för vår egen skull och för andras.
Energimedicin, eller energi-hälsovård är växande områden idag. Medicinens framtid handlar om energi, och Reconnective Healing® ligger definitivt i framkant när det gäller framtidens energi-hälsovård.

______________________________________

Reconnective Healing är ett nytt och spännande tillvägagångssätt för att nå välmående och balans i vardagen. Det är vackert, enkelt och tillgängligt för alla.

______________________________________

 

Information om din RH-session: Klicka HÄR

 

Boka tid hos välrenommerad Certified Practitioner för din egen, vänner eller familjs skull.
Boka tid

Distanssession och andra platser  Boka tid

 

 

Kategori ,
DSC_0349

Sara Jansson

Reconnection-Certified Practitioner
International Instructor & Member of The Global Advisory Alliance GAA