Qoola Qvinnor-växande nätverk med hjärta

Helhjärtat rekommenderar Qoola Qvinnor!

Jag är glad över mitt medlemsskap i nätverket Qoola Qvinnor och rekommenderar det med lika stor glädje. Här är min företagspresentation i nätverkets företagsregister:
http://www.qoolaqvinnor.se/index.php/foretagsregister?pid=54&sid=218:Helhjartat

Utdrag från Qoola Qvinnor hemsida:

”Nätverket Qoola Qvinnor startade 2009 med ett primärt syfte att lyfta fram alla fantastiska kvinnliga förebilder som finns i vårt avlånga land. Vi vill veta mer om alla duktiga kvinnor som finns därute – och delar gärna med oss av era gärningar, tankar och goda föredömen. Vårt motto är ”Sharing is caring”!
Primärt riktar vi oss till företagare och entreprenörer, även om övriga självklart är välkomna att delta. Här kan du möta nya vänner/samarbetspartners och potentiella kunder – samtidigt som du låter dig inspireras av kvinnor i nätverket som delger sina solskenshistorier –  för på de flesta av våra träffar ger vi tillfälle till ett par utvalda att få berätta sin historia om sitt företagande och/eller passion i livet. Det är både givande och inspirerande och det sprids en mycket varm och generös stämning i gänget – på samtliga träffar som Qoola Qvinnor bjuder in till!”

Qoola Qvinnor grundades av Siv Thuresdotter

Sagt om Siv:

”Siv är en person som berikar tusentals kvinnor genom att skapa möjligheter som får deras verksamheter att växa. Hennes värme entusiasm är smittsam och hon driver sin verksamhet i äkta Go Give anda.   
Hon driver Sveriges största nätverk på facebook, brinner för att berika andra genom sitt arbete och nätverkar alltid med engagemang för andras bästa. Hon delar med sig och växer på så sätt själv. En proffsig nätverkare med hjärtat på rätta stället”

Helhjärtat kan bara hålla med!

Här är länk till Qoola Qvinnor: http://qoolaqvinnor.se/
Qoola Qvinnor på Facebook: https://www.facebook.com/#!/qoolaqvinnor?fref=ts

DSC_0349

Sara Jansson

Reconnection-Certified Practitioner
International Instructor & Member of The Global Advisory Alliance GAA