All inclusive healingretreat på Cypern

Upplev en transformerande retreat för hälsa och vitalisering!

Vill du ge dig själv en gåva för att stärka din hälsa och förnya din energi?

Då ska du kolla in det här!

Jag har fått nys om en unik retreat som jag vill dela med mig av!

Res iväg till sol och värme på en retreat fylld med avkoppling, helande och holistiskt omhändertagande där du får uppleva en omsorgsfullt utformad resa för att ta hand om både kropp och själ.

Under en vecka får du koppla av och ladda upp i en fridfull miljö, omgiven av naturens lugn och harmoni. Du kommer att njuta av välsmakande och näringsrik mat som ger kroppen den näring den behöver för att stödja din läkningsprocess och även förstärka detta med ett exklusivt och unikt växtbaserat kosttillskott, laddat med Full Spectrum Frequency Energy.

Och för att öka din vitalitet och balans får du dagligen ta emot Scalar Energy Healing sessioner, en avancerad teknologi som använder kraftfulla energifrekvenser för att främja inre harmoni och vitalitet.

Du får även tillgång till en personlig terapisession där du kan välja bland olika behandlingar som lymfmassage, reflexologi eller djupvävnadsmassage.

Ge din kropp, sinne och själ möjligheten till en helande transformation under den här unika retreaten för hälsa och välbefinnande och låt dig guidas mot balans och inre harmoni på alla nivåer.

Fyll i ditt för- och efternamn i fälten ovan så skickar jag mer information om den här otroliga retreaten och resan mot en mer balanserad och välmående framtid!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Klargörande

Vad händer nu?
När du klickar på "skicka" får jag en notis om det och skickar manuellt ut mer information till den e-postadress du angett.

Varför ger jag dig inte länken till evenemanget direkt? 😅
Det här är ett samarbete med annan aktör och jag behöver helt enkelt ditt för- och efternamn för att visa att du fått informationen via mig om det skulle vara så att du beslutar dig för att boka in dig. Jag får en kickback som tack för hjälpen med spridningen.

Det ser ut att vara ett väldigt fint och genuint upplägg och jag önskar att det är något som tilltalar dig och att det  leder dig till något riktigt bra.

Allt gott/
Sara

Kategori
DSC_0349

Sara Jansson

Reconnection-Certified Practitioner
International Instructor & Member of The Global Advisory Alliance GAA

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *