Reconnective Healing®

Reconnective Healing®

• Nytt mer omfattande spektrum av healing än vad som tidigare har varit tillgängligt.

• Möjlighet att uppleva läkande, balans och utveckling på flera nivåer, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt

• Öppnar möjligheter då den transcenderar teknik och diagnos.

• Visat sig tydligt både i praktiken och i forsknings laboratorier

• 1-3 gånger räcker

Mer information och bakgrund

Science & Research

”Slutsatsen av dessa experiment var att energin faktiskt var verklig, påvisbar, mätbar -. Och helt enastående” professor Gary Schwartz”

”…professionella idrottare som upplever att de uppnår ett tillstånd av ”peak performance” och en känsla av flow som gör det möjligt för dem att prestera bättre både på idrottsplanen och utanför”

Upplev Reconnective Healing® och The Reconnection® - Helhjärtat CenterInformation om healingsessionen

Under sessionen ligger du på rygg på en massagebänk och blundar. Jag rör inte vid dig utan håller händerna en bit ifrån din kropp eller arbetar längre ifrån från andra delar av rummet. Använd inte parfym eller något annat starkt doftande vid besöket. Ta av dig skorna och ha gärna bekvämt sittande kläder. Jag har ingen musik eller annat ljud på i rummet. Alla individer är olika och din upplevelse av Reconnective Healing är helt unik för dig som person.

1-3 sessioner rekommenderas för aktuell händelse/situation. Besöket tar cirka en timme, varav ca 30 minuters healing.

Boka Direkt

Boka Direkt

Investering för Reconnective Healing, på min mottagning eller på distans, är 900kr / session

Optimal inställning:
Du kommer att bli ombedd att ligga ner och blunda under sessionen. Du kan se det som att du fått en oväntad liten vilopaus när du ligger där. Rikta uppmärksamheten in i kroppen och observera vad du känner. Under de här sessionerna är det inte nödvändigt, och faktiskt inte rekommenderat, att du förväntar dig eller fäster dig vid något specifikt resultat. Det finns inget behov av att andas på något särskilt sätt, visualisera avslappnande miljöer eller önskade resultat, meditera eller använda mantran. Och för ett optimalt resultat, rekommenderas det att du låter bli. Lägg istället märke till vad det än är som väcker din uppmärksamhet. Var lyhörd för upplevelsen, försäkrad om att du tar del av en positiv och spännande process levererad till dig genom Gud/Kärleken/Universum för att ge dig exakt det du behöver just nu.

Tid:
Reconnective Healing® sessioner hålls generellt i 30 minuter. Healing sker bortom begränsningen av tid och rum, så mer tid är inte bättre. En till tre sessioner föreslås normalt. The Reconnection® består av två sessioner, generellt 45 minuter till en timme långa, och helst på varandra följande dagar eller med en dag emellan.

Att blanda:
Dina Reconnective Healing och/eller Reconnection sessioner ska inte blandas med energihealingtekniker som t.ex. Reiki, QiGong, toning, kristall- eller andra ”energi” terapier. Att blanda in annat i sessionerna försvagar dem och reducerar dem till något mindre än en fullkomlig Reconnective Healing och/eller Reconnection. Undvik ”energiarbete” några dagar innan dina sessioner och efterföljande veckor. Ju mer tid du tillåter dig att vara i din egen energi, desto bättre.

Här är ett kort videoklipp där upphovsmannen Eric Pearl delar några tips om Reconnective Healing:
http://www.doctoroz.com/videos/dr-eric-pearl-shares-some-tips

För att få bästa möjliga upplevelse av Reconnective Healing, vänd dig till en Reconnective Healing Foundational alternativt Reconnection Certified Practitioner
Du hittar registrerade utövare här: https://www.reconnectivehealingpractitioners.com/
Hittar du RH-utövare på nätet/Google men är osäker på utövarstatus, Klicka här
Vänd dig till en expert inom Reconnective Healing för bästa information inför dina sessioner: Sara Jansson – Mentor och Lärarassistent inom The Reconnection

Comments are closed.