Vanliga frågor

Hur kan en healingsession upplevas?

Det kan ibland vara svårt att bara ligga avslappnad på en bänk utan att tankarna far iväg till det man vanligtvis brukar tänka på. Laga maten, hämta bilen, skriva mailet, är jag konstig som ligger här?…gav jag hunden mat?…

Försök att bara vila en stund. Var förväntansfull men utan att förvänta dig något speciellt – uppmärksamma helt enkelt det som händer i kroppen.

Din andning ändrar ofta mönster, blir djupare, ytligare, lugnare eller snabbare, det kan ibland kännas som att andningen upphör en liten stund, utan att det upplevs obehagligt.

Du kanske suckar, pustar eller snarkar, fast du är vaken.

Sväljreflexer eller gäspningar kan förekomma.

Du kanske skrattar och/ eller gråter, med en samtidig känsla av lättnad.

Dina tarmar börjar kurra och låta när de slappnar av. Vid dessa tillfällen kan även mina tarmar börja kurra tillsammans med dina…

Du kan känna värme, kyla, stickningar, väldig kärlek, upprymdhet, lugn och avslappning. Kanske får du mer energi.

Spontana sinnesförnimmelser kan uppstå

Ofrivilliga kroppsrörelser såsom ryckningar i ansikte, ben, armar, och rörelser i huvudet. Rapid eye movements är inte ovanligt.

Du kanske, hör och häpna, inte känner eller upplever någonting. Det kanske ”bara” blir en stunds avslappning och vila. De av mina klienter som besviket satt sig upp och sagt ”Neej, det hände ingenting” har ett långt tag senare (veckor/månader) återkommit och berättat att många saker förändrats både med dem som personer och deras omgivning.
Märkligt! Förunderligt! Vetenskapligt? Ingen aning!

Vad som än händer slappna av och ta emot det som kommer. Du är i trygga händer, det finns bara en källa och den är god.

Hur lång tid tar det att bli helad? Hur många sessioner behöver jag?

(denna text är översatt, och något ändrad, från eng och finns att hämta här)

Det kan räcka med ett besök. Till och med en del av ett besök. I allmänhet rekommenderar vi att du överväger upp till tre tillfällen. Även om varje session är unik är det ofta något speciellt som inträffar under den tredje.
Healing sker på ett ögonblick. Vad som tar ”tid” är för en person att ”bestämma sig” för att ta emot healingen. Om du får allt du pekar på redan vid första, andra och tredje sessionen är det dags att släppa taget och låta saker och ting utvecklas i sin egen takt.

Om du inte får något resultat alls efter tre sessioner kan det vara så att Reconnective Healing inte är det mest lämpliga sätt för dig att få det du vill ha just vid det här tillfället i ditt liv. Återigen, du kan välja att släppa taget och låta ”det” utvecklas i sin egen takt. Du kan välja att återkomma efter tre, sex eller kanske till och med 18 månader.

Det enda tillfälle jag skulle överväga att fortsätta utöver dessa 3 gånger är
a) en ny situation har uppkommit för dig
b) du har upplevt tydlig och konsekvent förbättring under de tre första besöken och det verkar som att det bara är lite kvar. I det sammanhanget kan jag överväga ytterligare ett par tillfällen. Efter det skulle jag låta det vara och ge det tid att utvecklas.

Reconnective Healing® handlar inte om regelbundna besök eller tillfixningar. Du behöver inte komma in för veckovisa sessioner eller någon typ av regelbundna besök. När du fått din session är det du som ”äger” din förändring, din läkning, din utveckling. Den är din. Ingen kan ta den ifrån dig. Någonsin.

För att få bästa möjliga upplevelse av Reconnective Healing, vänd dig till en Reconnective Healing Foundational alternativt Reconnection Certified Practitioner
Du hittar registrerade utövare här: Hitta RH-utövare

Vänd dig till en expert inom Reconnective Healing för bästa information inför dina sessioner: Sara Jansson – Mentor och Lärarassistent inom The Reconnection

Comments are closed.