Reconnective Healing Utbildningarna

NYHET!
Online grundkurs i Reconnective Healing

Klicka för att läsa mer!

Mars 2016 var upphovsmannen till Reconnective Healing®, Dr Eric Pearl, och The Reconnections internationella lärarteam senast i Stockholm för att hålla utbildningar i ämnet. Det finns inget nytt datum inplanerat för tillfället men vi ser fram emot att få hit teamet igen så snart det är möjligt. Är du intresserad av att få information via e-post när utbildningarna kommer till  Sverige igen så lämna dina kontaktuppgifter här: Nyhetsbrev

RH-utbildningarna i Europa: Schema 2018 här!

RH-Utbildningarna

Reconnective Healing är tillgängligt för alla, inte bara för några få utvalda.
Det är en kraftfull form av healing som alla kan lära sig, oberoende av tidigare bakgrund, utbildning och religiös åskådan.
Reconnective Healingfrekvenserna har blivit dokumenterade vetenskapligt, och visat sig ha en positiv hälsoeffekt. Genom att delta i de omarbetade och förnyade utbildningarna kan du lära dig få tillgång till de här frekvenserna för din egen skull, och för att dela med dig till andra.
Medicinens framtid handlar om energi, och Reconnective Healing ligger definitivt i framkant när det gäller framtidens energi-hälsovård.

Info om aktuella presentationer i Sverige

UTBILDNINGSPROGRAM/UPPLÄGG

Välkommen att använda bokningskod ”sjanson” för 20 % rabatt på Lev I online

Förklaring av  Kurstitlar:

  • The O.N.E Experience: Lev I online och Lev II fysisk kurs i kombination
  • Online essentials course: Endast Lev I online
  • The Upgrade Lev II: Endast Lev II i fysiskt format (för den som tagit del av och slutfört Lev I vid något tillfälle tidigare)

Utbildningen hålls på engelska (simultan översättning via headset på språket som talas i det land där utbildningen hålls.)  Tillgängliga undertexter för Onlinekursen : franska, tyska, spanska, portugisiska, rumänska, tjeckiska och italienska)

Nivå I
Grundutbildningen i Reconnective Healing ”The Essentials of Reconnective Healing Training Program” är idag en onlinekurs. Kursen hålls för närvarande på engelska (tillgängliga undertexter: franska, tyska, spanska, portugisiska, rumänska och italienska) Använd bokningskod ”sjanson” för 20 % rabatt på onlinekursen
Grundläggande utbildning för alla som önskar veta mer om Reconnective Healing, som möjliggör ett liv i balans bestående av hälsa och välmående. Du lär dig bli medveten om, och hur du får kontakt med, Reconnective Healingfrekvenserna .

Fokus vid Nivå I ligger på att ge deltagaren en genuin upplevelse av hur det här arbetet kan hjälpa dem att vara i samklang med sin sanna essens i vardagen, och hur de kan använda Reconnective Healingfrekvenserna för egen del.

Höjdpunkter som Nivå I innehåller:
•Bli medveten om ”Reconnective Healingfältet” som omger dig.
•Få kontakt med Reconnective Healingfrekvenserna.
•Utforska din nya förståelse för energi
•Inför Reconnective Healing i din vardag
•Lär dig om forskningen och filosofin bakom Reconnective Healing

HITTA DIN UTBILDNING

Nivå II
”Reconnective Healing Foundational Practitioner Program”.
En intensivutbildning som utforskar Reconnective Healing djupare samtidigt som du tränar dig inför att kunna stå på egna ben med möjlighet att driva din egen mottagning och att som Foundational Reconnective Healing utövare kunna hjälpa andra med dina tjänster.

Fokus vid Nivå II ligger på att ge dig de verktyg som behövs för att bli en trygg, professionell utövare med djupare kunskaper i arbetet, som värdesätter filosofin och har viljan och kapacitet att öppet dela och vara en ambassadör för Reconnective Healing inför andra. En omfattande utbildning med syftet att varje utövare ska bli ordentligt förberedd i att förmedla arbetet till andra och innehåller de mest aktuella och relevanta metoderna för hur man bygger upp sin egen praktik inklusive grundläggande kunskaper i presentation för att kunna presentera arbetet officiellt. Nivå II fyller dig också med en större förståelse för arbetet eftersom det överlag innehåller fler och mer kraftfulla övningar av olika slag.

Höjdpunkter som Nivå II innehåller:
•Få kontakt med det fält av energi, ljus och information som du omges av
•Möjligheten att utföra en professionell Reconnective Healingsession under vägledning av Eric och vårt lärarteam.
•Lära dig hur du med säkerhet presenterar och diskuterar arbetet med andra.
•Dela din healingberättelse med andra
•Få de verktyg du behöver för att starta eller expandera din mottagning eller nuvarande yrkesverksamhet inom hälsa.
•Lära dig marknadsföringsstrategier för att fortsätta utöka din kundkrets
•Fördjupad information om forskning och filosofi

HITTA DIN UTBILDNING

Använd bokningskod ”sjanson” för 20 % rabatt på Lev I online

Kontakt:

Sara Jansson
Mentor och lärarassistent i The Reconnections internationella lärarteam
Reconnective Healing Foundational & Reconnection-Certified Practitioner
Håller presentationer och erbjuder coaching/mentoring för utövare. Aktuella föreläsningar/presentationer

070 783 03 00
info@helhjartat.nu


Comments are closed.