Hitta godkända RH-Utövare

Hitta professionella utövare av Reconnective Healing

Om man söker utövare på nätet idag så får man upp många träffar och kvaliteten när det gäller informationen kan skifta. I de flesta fall är det nog för att ämnet i sig är svårt att beskriva och att det skett missförstånd längs vägen om vad som gäller efter att man gått de seminarier som hittills har funnits för de som vill lära sig Reconnective Healing. Tyvärr finns det även utövare som sprider vilseledande information.

Ett bra sätt att hitta utövare är att gå via den amerikanska hemsidans utövarregister ”Practitioner directory”.

Det är inte alla utövare som väljer att finnas med i det internationella utövarregistret men du kan alltid söka på personens namn för att säkerställa utövarstatus
KONTROLLERA UTÖVARSTATUS

Har man frågor angående ämnet eller funderingar när det gäller utövare och önskar tillförlitliga svar så kan man kontakta info@thereconnection.com. Det går även bra att kontakta oss som är verksamma som mentorer. I Sverige och Skandinavien är det för närvarande jag, Sara Jansson, info@helhjartat.nu

På grund av det stora och snabbt växande intresset från allmänheten och hälso- och sjukvårds institutioner har företaget The Reconnection LLC tagit sitt ansvar för att så långt det är möjligt säkerställa att de utövare som arbetar professionellt är väl insatta och följer de etiska regler, riktlinjer, strukturer för utbildning och vidareutbildning som finns.

Utbildningssystemet har gjorts om och från och med år 2016 ska de utövare som valt att arbeta professionellt ut mot allmänheten och, i de länder det tillåts, inom institutioner för hälso- och sjukvård inneha titeln ”Foundational Practitioner of Reconnective Healing™” och ”The Reconnection-Certified Practitioner™”

Notera:
Att gå till en Foundational eller Certified Practitioner är ett sätt att få tillgång till Reconnective Healing (RH). Du väljer detta när du är i en situation där du tänker dig att RH kan vara en resurs, och vill kunna känna dig trygg i att utövaren förmedlar arbetet i sin fullkomlighet.
Men, alla kan lära sig få tillgång till RH-frekvenserna. Barn lär sig t.ex. det här med lätthet.
Du måste alltså inte vara professionell utövare för att ha möjlighet att interagera med Reconnective Healing frekvenserna för ökat inre välmående och balans i vardagen.

Det nya utbildningssystemet gör det möjligt för människor att delta utifrån olika syften. För sin egen skull/familj och vänner, och/eller för att arbeta professionellt (som ett yrke) ut mot klienter och institutioner. Går du utbildningarna för att du vill utöva RH som ett yrke så ställs det högre krav idag än tidigare. RH är en konstform, en vetenskap och en filosofi och som utövare behöver vi ha förståelse för och kunna bära alla delarna.

Söker du kurser så finns mer information HÄR

Comments are closed.