Eric Pearl till Sverige 2020?

Tack till alla er som visat intresse för att få hit Eric Pearl & Jillian Fleer!

Eric & Jillian har inte möjlighet att komma till Sverige 2020. Men!
Det blir ändå en kurs i Reconnective Healing  3-4 oktober i Stockholm
Kom <3

INGET ÄR BOKAT ELLER BESTÄMT ÄNNU!

Men jag vill undersöka intresset för hur många det är som gärna vill att Eric Pearl, Jillian Fleer & Lärarteamet från The Reconnection kommer till Sverige våren 2020 för att hålla fortsättningskurs i Reconnective Healing (The Catalyst – Live Immerssion http://bit.ly/RHliveImmersion).
Senast Eric var i Sverige var våren 2016 (Stockholm – Münchenbryggeriet)

👉 INGET ÄR BOKAT ELLER BESTÄMT ÄNNU! Men för att få hit dem behöver jag visa att det finns ett intresse 👈

Om jag själv fick önska så skulle jag även vilja att vi får till en liten ”Sverigeturné” där Eric & Jillian kan hålla presentationer i ämnet på olika platser i landet. Har du förslag på platser och/eller möjlighet att hjälpa till att organisera så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Tanken är som sagt att få en övergripande koll på hur stort intresset är, och att snabbt kunna nå ut med information till alla om vi lyckas få till det.

Hjälp gärna till att nå ut till vänner och bekanta som skulle vilja gå Reconnective Healing-kurserna genom att själv gå med i, och dela, Facebookgruppen som skapats för ändamålet. Om man inte använder Facebook går det jättebra att e-posta mig på info@helhjartat.nu för att visa sitt intresse.

Projektet och gruppen drivs av Sara Jansson, mentor för RH-utövare och lärarassistent inom The Reconnection

Välkommen att höra av dig om du har frågor/
Sara🙋‍

This entry was posted in Healing. Bookmark the permalink.

7 Responses to Eric Pearl till Sverige 2020?

 1. Tanja mrdjen says:

  Jag är jätteintresserad!!! Hälsningar tanja

 2. Anna Myrsten says:

  Vill väldigt gärna gå Pearls kurs.

 3. Christina Wiking says:

  Vi är minst fyra personer som vill träffa Eric Pearl. Själv blev jag helad från en gammal och en ny axelskada vid hans besök i Göteborg för många år sedan. Mvh tacksam Christina.

  • helhjartat says:

   Så fint att höra Christina!
   Jag lägger in din e-postadress i min kontaktlista och hör av mig när jag vet mer om hur det ser ut inför nästa år.
   Tack för din kommentar!
   /Sara

 4. Maja Radic says:

  Jag hoppas vi blir många i Göteborg!
  maja_flu@yahoo.com

  • helhjartat says:

   Hej Maja!
   Inget är bokat eller bestämt i nuläget. Jag hör gärna av mig till dig om det blir av. Är det ok att jag lägger in din e-postadress i min kontaktlista för de som är intresserade av RH-kurserna?

   Allt gott/
   Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *