Välkommen till HELHJÄRTAT på Facebook

HELHJÄRTAT på Facebook

HELHJÄRTAT på Facebook

Här uttrycker sig Helhjärtat Vara
Jag delar egna och andras tankar om att ”vakna” som människa. Funderingar över
 medvetandets mysterier och ett försök till att så sakteliga börja uttrycka de egna upplevelser jag haft som gett mig en överväldigande kärleksfull syn på livet.
Det kommer att finnas information om Reconnective Healing och The Reconnection för dig som är nyfiken på ämnet. Ni kan även hitta mer information på Helhjärtat.nu

Jag önskar också att sidan kan fungera som ett enkelt sätt att kommunicera med nya och gamla klienter som genom distans eller besök på Helhjärtat.nu fått uppleva Reconnective Healing® eller The Reconnection® 

Jag är just nu under utbildning för att så småningom bli mentor genom The Reconnections mentorprogram och tanken med det är att utvecklas till att fylla en tillförlitlig och stödjande funktion för utövare av Reconnective Healing® och The Reconnection®.
När jag är färdig mentor hoppas jag den här sidan skall kunna fungera som en del i kontakten med de som söker upp mig av den anledningen.

Jag välkomnar förstås alla kära vänner och kolleger, mentorer och utövare i världen <3

För en mer personlig och privat kommunikation går det bra att maila helhjartat@kramnet.se.

Jag är otroligt nyfiken på vart det här ska leda och bjuder in till glädje, kreativitet, dynamik och många nyfikna hjärtan.

HELHJÄRTAT Sara

This entry was posted in Allmänt, Healing, Helhjärtat Rekommenderar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.